Open huizen

don 22 februari 2024 & woe 15 november 2023

Het Dorenweerd College stelt haar deuren op 2 verschillende dagen open voor geïnteresseerde leerlingen en hun ouders/verzorgers. Onze open huizen voor dit schooljaar hebben reeds plaatsgevonden.

De insteek en opzet van beide data is gelijk. Het 'Open Huis'-programma  bestaat uit 2 onderdelen: de Dorenweerd Experience Quiz (voor groep 8 leerlingen) en aansluitend onze Open Avond (voor iedereen). Hieronder leest u meer informatie over beide programmaonderdelen en het parkeren rondom onze school. 
 

Dorenweerd Experience Quiz (DEQ)

15.30-17.00 uur - alleen voor groep 8 leerlingen (aanmelden noodzakelijk)!

Houd jij van een uitdaging, spelletjes spelen, samenwerken, spanning, humor en bovenal: gezelligheid? Dan heeft het Dorenweerd College iets voor jou: de DEQ! De Dorenweerd Experience Quiz. Ga de strijd aan tegen andere leerlingen en ga voor de felbegeerde beker die te winnen is.

Je geeft je individueel op via onderstaande link. Er komen meerdere onderwerpen aan bod, dus er is altijd wel een onderwerp waar jij iets over weet!
 

-> Informatie en aanmelden DEQ

 Voor wie:        leerlingen van groep  8 
 Wanneer:     do 22 feb 2024
 Waar:      aula Dorenweerd College
 Tijd:     15.30 - ca. 17.00 uur
 Aanmelden   aanmeldlink Forms


Open avond

17.00-20.00 uur - vrij toegankelijk voor alle ouders & leerlingen (aanmelden niet nodig)

Aansluiteind is onze school voor iedereen vrij toegankelijk. Doel van deze open inloopavond is om, in eigen tempo, een beeld te krijgen van ons gebouw, de aangeboden studierichtingen/vakken en kennis te maken met de vakdocenten op het Dorenweerd College.

Uiteraard zijn er allemaal leuke activiteiten te doen en kun je kennis maken met ons Talentgericht onderwijs. Voor meer informatie hierover kun je ook (alvast) de webpagina Talentgericht gericht onderwijs bezoeken of de website Aandacht voor jouw talent.

Aanmelden voor de vrije inloopavonden is, vooralsnog niet nodig. In verband met Corona kunnen wij echter genoodzaakt worden om ons programma en aanpak aan te passen aan de dan geldende regels. Voor de meest actuele informatie verzoeken we u om onze website s.v.p. in de gaten te houden! 

Kom als het kan op de fiets!

Toch met de auto? Het aantal parkeerplekken bij onze school is helaas beperkt.

Let op! Op de Dalweg mag aan beide zijden niet geparkeerd worden.  
Vrij parkeren kan op de Beethovenlaan en bij basisschool het Dorendal (na schooltijden) en bij het winkelcentrum aan de Mozartweg.