Activiteiten

Om een goede keuze te kunnen maken voor een school die bij je past word je van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen op onze school. De volgende activiteiten staan op het programma. Al onze activiteiten zijn onder voorbehoud van de geldende Corona-maatregelen. Houd onze website s.v.p. in de gaten!

Rondleidingen 

Woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 feb (15:00-16:00 u.)

Heeft u zoon/dochter de open dag helaas moeten missen door corona of andere verplichtingen?
Op woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 februari aanstaande, van 15.00 tot 16.00 uur kan uw zoon/dochter een rondleiding volgen en kennis maken met onze school.

Het is natuurlijk anders dan een reguliere open dag, maar we hopen dat uw kind dan toch een beter beeld krijgt. Net als bij de open dag is het de bedoeling dat kinderen alleen komen. Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding.

Mocht u gebruik willen maken van dit aanbod dan vragen we u vriendelijk om uw kind uiterlijk maandag 21 februari voor één van de 3 middagen aan te melden middels onderstaande Forms-link.

Aanmelden rondleiding 23, 24 of 25 februari

Open dag

Zaterdag 12 feb 2022 (10:00-15:30 u.)
Door de huidige coronamaatregelen zal de open dag er iets anders uitzien dan normaal. We mogen namelijk nog geen ouders ontvangen in ons gebouw. U kunt uw  zoon/dochter  aanmelden voor 1 van de 3 tijdsloten  via  www.aandachtvoorjouwtalent.nl  aanmelden en hij/zij kan op eigen gelegenheid een route door de school lopen en kennis maken met de vakken en docenten op het Dorenweerd. 

Mocht u zich al eerder hebben aangemeld voor de oorspronkelijke open dag op 15 jan, dan hoeft u zich niet nogmaals aan te melden. Destijds was aanmelding mogelijk voor maximaal 1 ouder en 1 kind, dat hebben we helaas moeten bijstellen naar een open dag voor alleen leerlingen. Dit geldt voor alle bestaande en nieuwe aanmeldingen!


Dorenweerd Experience

Ma 7 t/m 18 feb 2022 

De Dorenweerd Experience 'meeloopdagen' komen helaas te vervallen.

Kennismakingsmiddag brugklasleerlingen

Medio juni 2022
Op deze middag voor de zomervakantie kun je alvast kennismaken met je toekomstige klasgenootjes en je nieuwe mentoren. Ook wordt er dan een pasfoto gemaakt voor je schoolpas zodat je die vanaf de eerste lesdag kunt gaan gebruiken.