Activiteiten

Om een goede keuze te kunnen maken voor een school die bij je past word je van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen op onze school. De volgende activiteiten staan op het programma. Al onze activiteiten zijn onder voorbehoud van de geldende Corona-maatregelen. Houd onze website s.v.p. in de gaten!

Online minilessen

Zat 15 jan 2022 (10:00 – 11:05 uur)
Deze ochtend staat in het teken van online minilessen. Ook geven wij een inkijkje in onze school.
U kunt zich aanmelden via de  webpagina www.aandachtvoorjouwtalent.nl

Bent u na al benieuwd naar het Dorenweerd College? Wandel dan door de school op onze levende plattegrond, bekijk onze levende plattegrond voor meer opties en informatie. Hier kunt u ook alvast enkele opgenomen minilessen van afgelopen schooljaar bekijken.
Mocht u zich al eerder hebben aangemeld voor de oorspronkelijke minilessen op 22 dec en/of de open dag op 15 jan, dan ontvangt u automatisch van ons een digitale link om de minilessen bij te kunnen wonen. 

Informatieavond ouders tto

Don 20 jan 2022 (19:00 – 21:00 u.)

Op donderdag 20 januari organiseren wij een voorlichtingsavond tweetalig onderwijs voor belangstellende ouders/verzorgers en leerlingen. Wij verzorgen deze avond online in verband met de huidige coronamaatregelen. Het programma is als volgt:

19.00 tot ongeveer 20.15 uur

Presentatie over TTO op het Dorenweerd College, met veel informatie, interviews met leerlingen die nu TTO doen en oud-leerlingen, en de mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chatfunctie. Deze presentatie is te bekijken in de online room: TTO Presentation (klik op de link)

20.15 tot uiterlijk 21.00 uur

Mogelijkheid tot het stellen van vragen in drie kleinere online “rooms”:

Wij kijken er enorm naar uit om jullie via het scherm te zien, en met jullie te praten over TTO op het Dorenweerd College. Graag tot donderdag 20 januari!

Open dag

Zaterdag 12 feb 2022 (10:00-15:30u.)
Onze fysieke open dag is, onder voorbehoud van de dag geldende corona-maatregelen, verplaatst naar zaterdag 12 feb. Aanmelden voor 1 van de 3 tijdsloten kan via  www.aandachtvoorjouwtalent.nl  Mocht u zich al eerder hebben aangemeld voor de oorspronkelijke open dag op 15 jan, dan hoeft u zich niet nogmaals aan te melden. 


Dorenweerd Experience

Ma 7 t/m 18 feb 2022
Wil je een echte schooldag op het Dorenweerd meemaken? Dan kun je deelnemen aan de Dorenweerd Experience. Je loopt dan mee met twee leerlingen die nu al in de brugklas zitten. Samen volg je een paar lessen. En natuurlijk kun je al jouw vragen aan de brugklassers stellen. Een unieke manier om te beleven hoe het is om in de brugklas te zitten dus! Wil je samen met een vriend of vriendin, meld je dan ieder apart aan. 

Nadere informatie over het aanmelden voor de Dorenweerd Experience volgt nog.


Kennismakingsmiddag brugklasleerlingen

Medio juni 2022
Op deze middag voor de zomervakantie kun je alvast kennismaken met je toekomstige klasgenootjes en je nieuwe mentoren. Ook wordt er dan een pasfoto gemaakt voor je schoolpas zodat je die vanaf de eerste lesdag kunt gaan gebruiken.