Dorenweerd Experience

maandag 6 februari t/m donderdag 16 februari '23

Wil jij een dagje als echte ‘brugklasser’ meelopen op het Dorenweerd College?
In de periode van maandag 6 februari t/m donderdag 16 februari kun jij zelf ervaren hoe een schooldag er op het Dorenweerd uitziet en rechtsreeks vragen stellen aan onze brugklasleerlingen.
Je volgt het lesprogramma, van die ochtend, van een brugklas. Op het Dorenweerd hebben we mavo/havo, havo/vwo, vwo en tweetalig vwo (tto) brugklassen. Je kunt bij aanmelding aangeven in wat voor type brugklas je graag wilt meelopen, houd daarmee rekening met het advies dat je van de basisschool hebt gekregen.

Zie hieronder het de programmatijden per dag. Je wordt aan het begin van de ochtend opgevangen en de rest van de ochtend begeleid door leerlingen uit de desbetreffende brugklas. Je kunt je 10 minuten voor de eerste meeloop-les melden bij de receptie, daar staan onze brugklasleerlingen op jou te wachten om je rooster te vertellen en om je wegwijs te maken door de school. 

Wil je samen met een vriend of vriendin komen? Dat kan. Stem dan jullie voorkeur af en schrijf je in voor dezelfde dag en klas. Wacht niet te lang… want de plekken per dag zijn beperkt.

 Voor wie:        leerlingen groep 8 
 Wanneer:     1 lesochtend in de periode ma 6 feb t/m do 16 feb '23
 Waar:      ontvangst in hal Dorenweerd College
 Tijd: 

   maandag       09.00-12.00 uur
 dinsdag          09.50 -12.20 uur!!
 woensdag     
09.00-12.00 uur
 donderdag   
09.00-12.00 uur
 vrijdag            
09.00-12.00 uur
 Meenemen:    etui, schrift en drinken & eten voor in de pauze  
 Aanmelden    Aanmeldmodule Dorenweerd Experience

Let op: op de dinsdagen hanteren we afwijkende lestijden!

Minilessen

woensdag 21 dec '22 (deze hebben al plaatsgevonden).

De minilessen op 21 december 2022 (van 13.30-15.30 uur) zijn bedoeld voor alle leerlingen groep 8 die een kijkje willen komen nemen op onze school. Aan de hand van een rooster volg je drie verschillende minilessen en maak je kennis met hoe een dag er op de middelbare school uitziet. 

Om deel te nemen aan de minilessen moet je je wel even inschrijven. Jouw inschrijving is belangrijk omdat we natuurlijk voor deze minilessen een mooi rooster en programma voor al onze gastleerlingen in elkaar willen zetten.

 Voor wie:        leerlingen groep 8 
 Wanneer:     woensdag 21 dec '22
 Waar:      ontvangst in hal Dorenweerd College
 Tijd:     13.30 - 15.30 uur
 Meenemen:    tas, pen & papier en gymspullen (je kunt gym als miniles hebben)  
 Aanmelden    Forms-link