WELKOM! 


Het Dorenweerd College is een kleine school voor mavo, havo en (tweetalig) vwo met ongeveer 1100 leerlingen. De school is gehuisvest in een mooi gebouw op een prachtige locatie en kenmerkt zich door een goede sfeer.

Met ons team leveren wij vanuit de kernwaarden samen, ambitie, passie en veilig een bijdrage aan de ontwikkeling van jonge mensen. We geven onze leerlingen de aandacht die zij nodig hebben, onder andere door goede begeleiding en uitdagend onderwijs. We spelen daarbij zoveel mogelijk in op de verschillen tussen leerlingen.

Onderwijs houdt voor ons meer in dan leerlingen opleiden naar een goed diploma. Leerlingen de kans geven om zich te ontwikkelen als individu en als medemens  in onze maatschappij, vinden wij minstens zo belangrijk.

Naast kwalitatief goede lessen en begeleiding bieden we leerlingen de mogelijkheid om deel te nemen aan tal van activiteiten die aansluiten bij hun talenten en interesses, zodat zij in staat zijn het beste uit zichzelf te halen 

Wij hopen dat u op deze site de informatie kunt vinden waarnaar u op zoek bent. Mocht dat niet zo zijn, neem dan gerust contact met ons op.


Jan Wiegers (rector a.i.) en Tanja Vasseur (directeur onderwijs)