AGENDA


Om een goede keuze te kunnen maken voor een school die bij je past word je van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen op onze school. De volgende activiteiten staan (onder voorbehoud) op het programma. 

In verband met de lockdown tot 9 februari zijn we nog op zoek naar vervangende data voor de Minilessen en Minilessen TTO. We hopen u zo snel mogelijk meer informatie te kunnen verschaffen over onderstaande activiteiten en hoe u zich eventueel in kan schrijven.  ​

 

Nader te bepalen 
 

Minilessen
De minilessen zijn bedoeld voor alle leerlingen groep 8 die een kijkje willen komen nemen op onze school. Aan de hand van een rooster volg je drie verschillende minilessen en maak je kennis met hoe een dag er op de middelbare school uitziet. Brugklasleerlingen zijn aanwezig om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. 
Zie voor meer informatie en inschrijving de pagina over de minilessen.

Woe  6 jan 2021

Informatieavond ouders 
In verband met de coronamaatregelen zal deze avond niet doorgaan. Bent u toch benieuwd naar het Dorenweerd College neem dan een kijkje op www.aandachtvoorjouwtalent.nl.  

Zat  9 jan 2021

Open dag 
In verband met de coronamaatregelen zal onze open dag helaas niet doorgaan. Bent u beniewd naar het Dorenweerd College wandel dan door de school op onze levende plattegrond op www.aandachtvoorjouwtalent.nl.   

Nader te bepalen

Minilessen tto (voor leerlingen uit groep 8 met een vwo advies)
Deze avond staat in het teken van tweetalig onderwijs op het vwo wat wij aanbieden voor leerlingen die extra willen worden uitgedaagd. Op deze avond volg je tto-lesjes en maak je kennis met de enthousiaste tto-docenten op het Dorenweerd College. 

Din 26 jan t/m
din 9 feb 2021 

Dorenweerd Experience (vervallen in verband met de lockdown)
Wil je een echte schooldag op het Dorenweerd meemaken? Dan kun je deelnemen aan de Dorenweerd Experience. Je loopt dan mee met twee leerlingen die nu al in de brugklas zitten. Samen volg je een paar lessen. En natuurlijk kun je al jouw vragen aan de brugklassers stellen. Een unieke manier om te beleven hoe het is om in de brugklas te zitten dus! Wil je samen met een vriend of vriendin, meld je dan ieder apart aan.

Don 11 mrt 2021 
(17.00-20.00 uur)

Aanmeldavond
Wij zijn als school van mening dat door u in de gelegenheid te stellen om uw kind persoonlijk aan te melden, recht wordt gedaan aan het grote belang van dit besluit. Aanmelden voor de brugklas van het Dorenweerd College kan daarom op onze aanmeldingsavond. De aanmelding vindt plaats op school aan de Dalweg 5 te Doorwerth.

Medio juni 2021

Kennismakings-middag
Op deze middag vindt er een kennismakingsmiddag plaats zodat je voor de zomervakantie begint al kennis hebt gemaakt met je klasgenootjes en je nieuwe mentoren. Ook wordt er dan een pasfoto gemaakt voor je schoolpas zodat je die vanaf de eerste lesdag kunt gaan gebruiken.