AGENDA


Om een goede keuze te kunnen maken voor een school die bij je past word je van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen op onze school. De volgende activiteiten staan (onder voorbehoud) op het programma. 

 

Woe 24 feb 2021
(miniles 14:15-15:30u)(vragen 15-30-16:30u)
 

Online Minilessen
Op woensdag 24 feb organiseren wij online minilessen. Deze online minilessen zijn bedoeld voor alle leerlingen groep 8 die 'een kijkje' willen ervaren hoe het is om les te krijgen op onze school. Door middel van een 'Teams-meeting' volg je online drie verschillende minilessen en maak je kennis met hoe een dag er op de middelbare school uitziet. Aansluitend is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Zie voor meer informatie en inschrijving de pagina over de minilessen.

Woe 24 feb 2021
(miniles 14:15-15:30u)(vragen 15-30-16:30u)
Online Minilessen tto (voor leerlingen uit groep 8 met een vwo advies)
Op woensdag 24 feb organiseren wij naast reguliere lessen ook minilessen in het Engels voor leerlingen die interesse hebben om zich in te schrijven voor onze tweetalige vwo afdeling. Deze online minilessen zijn bedoeld voor leerlingen uit groep 8 met een vwo advies en die willen meemaken hoe het is om les in het Engels te krijgen. Door middel van een 'Teams-meeting' volg je online drie verschillende minilessen en maak je kennis met hoe een dag er op de middelbare school uitziet.  Aansluitend is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Zie voor meer informatie en inschrijving de pagina over de minilessen.
 

Woe  6 jan 2021

Informatieavond ouders 
In verband met de coronamaatregelen zal deze avond niet doorgaan. Bent u toch benieuwd naar het Dorenweerd College neem dan een kijkje op www.aandachtvoorjouwtalent.nl.  

Zat  9 jan 2021

Open dag 
In verband met de coronamaatregelen zal onze open dag helaas niet doorgaan. Bent u beniewd naar het Dorenweerd College wandel dan door de school op onze levende plattegrond op www.aandachtvoorjouwtalent.nl.   

Din 26 jan t/m
din 9 feb 2021 

Dorenweerd Experience (vervallen in verband met de lockdown)
Wil je een echte schooldag op het Dorenweerd meemaken? Dan kun je deelnemen aan de Dorenweerd Experience. Je loopt dan mee met twee leerlingen die nu al in de brugklas zitten. Samen volg je een paar lessen. En natuurlijk kun je al jouw vragen aan de brugklassers stellen. Een unieke manier om te beleven hoe het is om in de brugklas te zitten dus! Wil je samen met een vriend of vriendin, meld je dan ieder apart aan.

Don 11 mrt 2021 
(17.00-20.00 uur)

Aanmeldavond
Door de huidige omstandigheden zal de op 11 maart aanmeldingsavond niet doorgaan. Vanaf woensdag 3 maart zal het mogelijk zijn om leerlingen digitaal aan te melden via de pagina https://dorenweerd.nl/groep-8/aanmelding/. De sluitingstermijn was 15 maart, maar is inmiddels verlengd met een uitloop tot uiterlijk 21 maart.

Medio juni 2021

Kennismakings-middag
Op deze middag vindt er een kennismakingsmiddag plaats zodat je voor de zomervakantie begint al kennis hebt gemaakt met je klasgenootjes en je nieuwe mentoren. Ook wordt er dan een pasfoto gemaakt voor je schoolpas zodat je die vanaf de eerste lesdag kunt gaan gebruiken.