MASTERCLASSES

Beste aanstormende middelbaar scholier, 
Komend schooljaar zal het Dorenweerd College Masterclasses organiseren voor leerlingen uit groep 8 die in aanmerking komen voor extra uitdaging en verdieping. Bij de Masterclasses zullen er afwisselende thema’s zijn waarin de diverse skills worden vormgegeven. In het verleden waren er onderwerpen over Science en Creative Maths, maar ook Theatre en Arts. In de Masterclasses krijgt de leerling ook de gelegenheid kennis te maken met het uitdagende tweetalige onderwijs. Het is echter niet zo dat alle lessen in het Engels gegeven zullen worden. Het is dus zeker interessant voor alle plusleerlingen, ook al zijn zij niet van plan om tweetalig onderwijs te gaan volgen.

Aanmelden voor de Masterclasses gaat uitsluitend via de basisschool. Deze bepaalt of de leerling een plu-leerling is die gebaat kan zijn met deelname aan de Masterclasses. De aanmelding is niet geheel vrijblijvend. Wij verwachten gemotiveerde leerlingen die het beste uit zichzelf willen halen op burgklasniveau. Aandacht voor het ontdekken van hun talenten is onderdeel van de Masterclass. Ouders geven vervolgens toestemming voor deelname. De basisschool meldt de leerling, na toestemming van de ouder(s)/ verzorger(s), aan via deze link; 
Aanmelden kan tot 1 september 2021.

Ben je enthousiast? Bespreek het met je leerkracht en meld je aan via je basisschool!

Je leraar moet je inschrijven én je moet toestemming hebben van je ouder(s) en/of verzorger(s)! Inschrijven kan via de link:

Inschrijving Masterclasses Dorenweerd College 2021-2022
 

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar masterclasses@dorenweerd.nl t.a.v. Emiel Davina.