Online minilessen 

Zaterdag 15 jan 10:00-11:05 uur

De op 22 december geplande minilessen konden helaas niet fysiek doorgaan. We nodigen u in plaats hiervan van harte uit om online minilessen te volgen op 15 januari 2022 van 10:00-11:05 uur. Ook geven wij een inkijkje in onze school. U kunt zich aanmelden via www.aandachtvoorjouwtalent.nl

Mocht u zich al eerder hebben aangemeld voor de oorspronkelijke minilessen op 22 dec of de open dag op 15 jan, dan ontvangt u automatisch van ons een digitale link om de minilessen bij te kunnen wonen.

Open dag 

Zaterdag 12 feb 10:00-15:30 uur

Onze fysieke open dag is, onder voorbehoud van de dag geldende corona-maatregelen, verplaatst naar zaterdag 12 feb. Aanmelden voor 1 van de 3 tijdsloten kan via  www.aandachtvoorjouwtalent.nl 

Mocht u zich al eerder hebben aangemeld voor de oorspronkelijke open dag op 15 jan, dan hoeft u zich niet nogmaals aan te melden. 

Nu alvast een goed beeld krijgen van het Dorenweerd College?

Wilt u in uw eigen tijd alvast een beeld krijgen van een les op het Dorenweerd dan kunt u enkele opgenomen online minilessen van afgelopen jaar terugkijken. Dit kan op de webpagina met onze levende plattegrond als u op deze pagina naar beneden scrolt ziet u vanzelf de icoontjes die leiden naar de opgenomen minilessen.