14 maart 2016

Renkums scholierendebat


renkums scholierendebat

Op 15 maart 2016 om 19.00 uur vindt er in de aula van het Dorenweerd College weer het 11de Renkums Scholierendebat plaats.
De deelnemers zijn naast twee teams van het Dorenweerd College en twee teams van het Pantarijn uit Wageningen ditmaal maar liefst een viertal teams uit België. Een tweetal teams van het St. JansCollege uit Meldert en een tweetal teams van het St. GertrudisCollege uit Landen.
De jury wordt gevormd door de rector van Meldert, dhr. R.Severeyns  en dhr. G.Maessen uit Doorwerth plus de Renkumse dorpsdichter Bianca Hendriks en de burgemeester van de Gemeente Renkum Jean Paul Gebben. Naast de jaarlijkse wisselbeker voor het beste team is er een prijs van de publieksjury voor de beste debater van het toernooi 2016.
De Belgen worden ondersteund door een uitgebreide supporters schare. Alle reden om ook massaal de eigen Nederlandse teamleden te komen ondersteunen: medeleerlingen ouders, buren, vrienden en bekenden zijn hartelijk welkom en geheel gratis. De start is om 19.00 uur precies.