10 april 2017

Olympic Moves


Op 4 en 6 april zijn we met maar liefst 90 leerlingen afgereisd naar Wijchen en Apeldoorn voor de regionale finales van Olympic Moves 2017. Op dinsdag hebben de meisjes uit klas 1 en 2 op het hockeyveld laten zien wat zij waard zijn. Zij hebben gewonnen en zo een ticket weten te bemachtigen voor de nationale finale in Amsterdam op vrijdag 9 juni. 

Op donderdag stond tennis en voetbal op het programma. Britt Koop en Jelle Joustra zijn net als vorig jaar door naar de nationale finale tennis. Het jongensteam uit de brugklas heeft het op het voetbalveld lang spannend gehouden. Zij hebben alle wedstrijden in de poule ruim gewonnen, maar door een gelijkspel en een nipt verlies wisten zij zich niet te plaatsen voor de finale. Het damesteam heeft de finale van de voorrondes wel gehaald, maar helaas ging deze verloren. Ook zij zijn dus niet door naar de nationale finale.

Op dinsdag 11 april wordt de regionale finale hockey gespeeld. Wij doen hier met klas 1-2 en de bovenbouw aan mee.  Al met al hebben wij een erg leuke  week achter de rug, waarbij sportiviteit hoog in het vaandel stond. 

Bekijk foto's van de regionale finales hockeyvoetbal jongens  en voetbal meisjes