Samenwerkingsverbanden Artez

In Arnhem e.o. zijn drie verschillende samenwerkingsverbanden vooropleidingen kunstvakonderwijs i.s.m. ArtEZ: Muziek, Muziektheater en Theater. Hieronder vind je deze drie op een rij met daarbij meer informatie.

Gezamenlijke Vooropleiding Muziek van ArtEZ Conservatorium, Kunstbedrijf Arnhem, Thomas a Kempis, Beekdal Lyceum, Olympus College, Montessori College, SGA, Candea College, Liemers College, Lyceum Elst, Het Rhedens en Dorenweerd College.

Gevoel voor muziek is aangeboren en manifesteert zich vaak al op jonge leeftijd. Als die drang naar musiceren onverminderd blijft, kan een vooropleiding je heel wat voordelen bieden. Oók als je nog helemaal niet zeker weet of je later van muziek je werk wilt maken. Het brengt je alweer veel verder dan een muziekschool en je kunt op een professionele manier kennismaken met muziekonderwijs. En als je daarna kiest voor een studie aan een conservatorium, ben je alvast optimaal voorbereid.
Zie voor meer informatie:
https://www.artez.nl/opleidingen/externe-vooropleiding

Gezamenlijke Vooropleiding Muziektheater van ArtEZ Conservatorium en Kunstbedrijf Arnhem in samenwerking met: Beekdal Lyceum, SGA, Lorenz College en Montessori College

Bij muziektheater ontmoeten twee disciplines elkaar: muziek en theater.
Muziek vertelt iets wat theater niet kan en theater verbeeldt iets wat muziek niet kan. Muziek en theater versterken elkaar en kunnen bij muziektheater niet zonder elkaar.
Zie voor meer informatie:
https://www.artez.nl/opleidingen/externe-vooropleiding

Gezamenlijke Theatervooropleiding OOST van ArtEZ academie voor Theater, Toneelgroep Oostpool, Kunstbedrijf Arnhem, Onderwijsgroep Quadraam, Arentheem College, ROC Rijn Ijssel.

Ben jij tussen de 16 en 22 jaar? Heb jij een diploma op zak of zit je in je eindexamenjaar? Heb jij het plan om auditie te gaan doen op de toneelschool? Dan is de vooropleiding misschien iets voor jou! Een weekendopleiding die je theatergrenzen verlegt en die je hoofd doet overlopen. Bij Theatervooropleiding OOST krijg je, onder leiding van professionals uit het theatervak, lessen in uiteenlopende facetten van het acteren.
Zie voor meer informatie: www.theatervooropleidingoost.nl

Reageer!