Vandaag, donderdag 11 november, vieren we de dag van de Franse Taal! 

Op dinsdag 15 november vieren we de dag van de Franse Taal. Er is die dag een speciale fotoshoot waarbij alle brugklasleerlingen gekleed zijn in de kleuren van de Franse vlag: "Bleu- blanc – rouge! " Bonne journée à tous! Amusez-vous bien!
FRANSE TAAL

Op maandag 9 november hebben alle tien brugklassen, verkleed in de kleuren van de Franse vlag, de Dag van de Franse taal gevierd met een Frans ontbijt (of lunch). De winnaars van de wedstrijd om de mooiste foto, 1b7 en 1b9 (gefeliciteerd!), gaan vrijdag 20 november naar het filmhuis in Oosterbeek voor de vertoning van dé Franse film van het jaar ‘La famille Bélier’

Op 11 november jongstleden vierde het Dorenweerd College met haar 9 brugklassen voor het eerst de Dag van de Franse taal. Alle 199 brugklasleerlingen kwamen gekleed in de kleuren van de Franse vlag naar school en genoten daar vervolgens van een Frans ontbijt en speelden een spannende interactieve quiz met uitéénlopende vragen over Frankrijk en de Franse cultuur. Ook werd elke klas gefotografeerd. De klas die er het meest Frans uitzag was 1B6 (eerste prijs). De dag was een succes en hiermee is op het Dorenweerd een nieuwe traditie ontstaan!

IMG_5594A IMG_5243A IMG_5187A KLIK HIER 


voor meer foto's.

 

Op dinsdag 11 november vieren we de dag van de Franse Taal. Er is die dag een speciale fotoshoot waarbij alle brugklasleerlingen gekleed zijn in de kleuren van de Franse vlag: "Bleu- blanc – rouge! " Bonne journée à tous! Amusez-vous bien!

poster franse taal BLEUBLANCROUGE