Gezocht: Sportieve leerlingen uit 3 en 4 mavo, bovenbouw havo en vwo met hart voor KWF

Waarvoor: Deelname aan Alpe d’HuZes 2018

Wanneer: In de week van donderdag 7 juni

Profiel: 

  • Je bent bereid om tijd te investeren in acties voor KWF,
  • Je bent bereid om flink te trainen,
  • Je beschikt over een MTB of racefiets (of kan daar aan komen),
  • Je vindt het leuk om met een groep op een sportieve manier bezig te zijn,
  • Jouw ouders steunen jouw deelname aan Alpe d’HuZes.

Vragen? Dhr. Andes en dhr. Penterman

Opgeven: Stuur een mail naar r.penterman@dorenweerd.nl met een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent voor Team Dorenweerd 2018.

Deadline: Uiterlijk vrijdag 17 november 2017 moet je motivatie binnen zijn.


Dag 4
Vandaag was de rustdag, ondanks dat was het ontbijt om half 9 begonnen. De docenten hebben vandaag met z’n drieën een momentje gepakt. In het dal hebben zij rustig gefietst en Michael goed te eten gegeven. In de tijd dat de docenten in het dal boodschappen haalden, een roze shirt voor Karen scoorden en Michael verder prepareerden, zijn wij het dorpje ingegaan. We hebben wat gedronken, geshopt voor souvenirs en klimmers aangemoedigd die over de finish kwamen. Het was namelijk zo dat de vrijwilligers die morgen voor ons klaar staan, vandaag de berg zelf beklommen hebben. Voor een uur hebben wij bij de finish gestaan en aangemoedigd. Eenmaal terug bij het huisje hebben we geluncht en op het moment van schrijven bereiden we ons voor op de lange dag die komen gaat. Morgen zitten we om 2 uur in de ochtend aan het ontbijt en kort daarna gaan we vertrekken. Vanavond vroeg naar bed en hopelijk morgen met voldoende energie de berg op! 


Vertrek
Nou begint onze reis naar Alpe D’Huzes. Het is dan wel zeven uur rijden, maar het eerste uurtje was het lekker rustig. Na 365 km kwamen we in Luxemburg aan en namen we een pauze, voor we verder gingen richting Frankrijk. Na wat gekibbel tussen diehard-supporter Thomas van NEC en Vitesse-analist meneer Breeveld, konden we wel raden wat de uitslag werd voor de wedstrijd van NEK tegen NAC. Na een tolweg van vele kilometers moesten we tol betalen. En ja, de Fransen zijn klein, want meneer Jongmans kon niet bij het appartaat voor het wisselgeld. (meer…)


Dankzij de Bootcamp-sponsoractie, verzorgd door Bootcamp Oosterbeek, hebben de leerlingen van het 2e en 3e jaar havo, vwo en tto gezamenlijk €7303 opgehaald. Dit fantastische bedrag komt ten goede aan het Dorenweerd Alpe d’HuZes-team, dat donderdag 1 juni de Alpe d'Huez opfietst. Bedankt voor jullie inzet en bijdragen!


In maart zijn er vanuit de mavo-afdeling diverse activiteiten georganiseerd (heitje-voor-een-karweitje en Rondje Nederland) om geld in te zamelen voor het Dorenweerd Team Alpe d’HuZes. Dit team levert op 1 juni een bijdrage aan de strijd tegen kanker, door zo vaak mogelijk de Alpe d'Huez op te fietsen. De mavo-afdeling heeft de volgende bedragen opgehaald:

Mavo 2: € 1048,52
Mavo 3: € 890,-
Mavo 4: € 356,21
Rondje Nederland: € 302,-

In totaal komt dit uit op een bedrag van € 2596,73! Een heel mooi bedrag waar we hartstikke trots op zijn! Team Alpe d’HuZes, veel succes op 1 juni! 

Inschrijf poster


Missie volbracht! Team Dorenweerd heeft de berg beklommen! Donderdag 2 juni 2016 stond Team Dorenweerd al vroeg op de pedalen richting de berg Alpe d'Huez. Mariëlle, Siranna en Agnes hebben de berg in totaal drie keer beklommen. Sjoerd, Wouter, Dylan, Thomas en Eva vier keer beklommen. Daan zelfs vijf keer! Het was een mooie dag; emotioneel en overweldigend.

IMG_4133

De laatste beklimming heeft Team Dorenweerd met de hele groep gedaan, zodat ze gezamenlijk over de finish kwamen. Samen met alle leerlingen en collega's heeft het Dorenweerd ruim €27.000,- opgehaald voor KWF! Wat een prestatie! 

Namens Team Dorenweerd, bedankt voor jullie steun!


Team Dorenweerd op locatie aanwezig.
Vandaag generale repetitie. De Alpe d'Huez beklommen.
Donderdag gaan we ervoor. Zo vaak mogelijk de Alpe bedwingen.
Allemaal voor het goede doel KWF.
We zijn er klaar voor!

Team Dorenweerd

IMG-20160531-WA0026_resized_1 image


De kleding is binnen en er zitten flink wat kilometers in de benen! Team Dorenweerd is klaar om de Alpe d'Huez in Frankrijk te beklimmen op donderdag 2 juni. Heel veel leerlingen van het Dorenweerd College hebben de afgelopen maanden op sportieve, creatieve en allerlei andere originele wijzen geld bij elkaar gebracht voor het goede doel: het KWF. Je kan nog steeds een bijdrage leveren via deze link

Op weg naar de top! Wij zeggen 'Mop, Mop gas d'r op!' 

Team Dorenweerd

Alpe d'HuZes


In februari en maart zijn er vanuit de mavo-afdeling verschillende activiteiten georganiseerd (spinningmarathon, heitje-voor-een-karweitje en Rondje Nederland) om geld in te zamelen voor het Dorenweerd Team Alpe d’HuZes. Dit team fietst op 2 juni de Alpe d'Huez op om zo een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker (KWF Kankerbestrijding). Bij de activiteiten zijn de volgende bedragen opgehaald:
Mavo 2: € 744,85
Mavo 3: € 847,30
Mavo 4: € 582,10
Rondje Nederland: € 946,90 (enkele leerlingen mavo 2, 3, 4, havo 4 en een aantal docenten)

Dat is samen € 3121,15. Een heel mooi bedrag waar we hartstikke trots op zijn! Team Alpe d’HuZes; veel succes op 2 juni! 

alpedhuzes